Om Nana Reimers

Portrætter | Visual content | Annual reports | Kampagner | Billedbanker

Med min baggrund som reportagefotograf kan jeg skildre jeres visioner og budskaber – i en autentisk, troværdig og æstetisk form gennem billeder og film. Jeg sætter et menneskeligt ansigt på jeres virksomheds visuelle kommunikation og højner kvalitet af det visuelle udtryk og skaber opmærksomhed, nysgerrighed og dialog.

Jeg laver primært visual content, portrætter, reportagebilleder og små film, til billedbank-projekter, årsberetninger og kommunikationskampagner til web og SoMe. Har dronebevis og professionel drone til fotos og til video, i storbyen og på landet.

Enkel arbejdsproces

Enhver opgave starter med at lytte til jeres udfordringer og ønsker. Hvad skal kommunikeres? Til hvem?  Og hvorfor er det vigtigt? Og hvordan ønsker I at påvirke og engagere modtageren?  Til hvilke platforme? I hvilken æstetik? Eller ud fra hvilke brand guidelines?  Det finder vi enkelt ud af sammen. Jeg er hurtig til at spore mig ind på essensen af en opgave og vandt til briefs. Jeg sørger for, at I hele tiden ved, hvor vi er i processen.

Få det menneskelig touch

I en tid, hvor kunstig intelligens bliver stadig mere dominerende, får troværdigheden i den visuelle kommunikation en endnu større betydning og værdi. Modtagerne vil se verden, som den er, mærke den, blive berørt og spejle sig i rigtige mennesker og i levende historier. Det kan jeg levere.


Kontakt mig på + 45 2028 4180 eller mail@nanareimers.dk.                                                        Jeg kommer gerne forbi med min portofolio under armen - selvfølgelig uforpligtende.


Baggrund

Selvstændig fotograf/videoproducent siden 1995.
2022- Censor på Fotojournalistuddannelsen Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Løbende efteruddannelser på blandt andet: Kort & Dokumentar Filmskolen og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
1986-1995 fotograf og medejer af Fotogruppen 2. Maj
.
Uddannet pressefotograf 1990 fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Medlem af fotografsammenslutningen BAM www.bam.dk

Eksempler:

For Carlsberg Group har jeg været på cirka 20 rejser rundt på deres internationale markeder. Med en samtykkeerklæring i baglommen har jeg skildret, hvordan man fester i Vestkina, hvor man køber sin øl i Beograd, hvordan man går til festival med en øl i hånden i Paris og meget andet. Desuden har jeg løbende ledelsen foran min linse i Valby. Til Annual Reports, SoMe, web og billedbank.

For Kulturministeriet producerer jeg profilvideoer og indhold til deres billedebank. Jeg fortæller visuelt om ministeriet som arbejdsplads, om de mange resortområder. Fra violinundervisningen  på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium  til speedwaybanen i Slangerup og børns møde med kunsten og kunstneren på skolen i Odder.

For Rigsarkivet laver jeg løbende billeder til SoMe og billedbank. Jeg er med til at fortælle om Rigsarkivet som arbejdsplads, livet i læsesalene og arkitekturen, der omgiver Danmarks fælles hukommelse. Jeg har også arkivalier under linsen, Danmarks grundlove og andre fantastiske dokumenter. Og gamle fotografier –fotograferet i nyt lys.

For Trap Danmark har jeg fotograferet ca. 1.800 steder over hele landet. En fotografisk kortlæggelse af Danmark. Opgave er publiceret i 40 bøger. Fra blomstrende kæruld i Bøllemosen, arkitektur i Høje Gladsaxe, til fiskerne på Svaneke havn. Og det meste derimellem.

Using Format